Posoja 2.jpgPosoja denarja preko spleta

Torej, odločili smo se, da si bomo denar izposodili preko interneta. Najverjetneje, ste že kdaj v življenju potrebovali posojilo, zato gremo na hitro skozi nekaj osnov, na kaj moramo biti še posebej pozorni pri iskanju posojila preko spleta.

Prvo kot prvo, vedno dobro preberite oglas in se natačno seznanite z vsebino. V kolikor opazite, da je oglas objavljen v polomljeni slovenščini s pomočjo google translatorja, takšen oglas nemudoma zaprite in ne vstopajte v stik s posojilodajalcem. Gre za prevaro s strani nigerijskih nepridipravov. Prosimo, da nas o takšnem oglasu nemudoma obvestite.

Posojilna pogodba

Ko ste našli ustrezen oglas, kontaktirajte posojilodajalca in se z njim sami dogovorite o pogojih posoje. Največkrat boste morali ob predaji denarja podpisati pogodbo in različne oblike zavarovanja (menice, zastavo stvari itd…). Morate vedeti, da vas posojilodajalec ne pozna in za uspešno izterjavo denarja v primeru neplačila, mora biti nekako zavarovan.

V kolikor kakšnega člena v posojilni pogodbi ne razumete, preverite pri vašem odvetniku. Zapomnite si zlato pravilo, da nikoli ne podpisujte nečesa, česar ne razumete!

Želimo vam uspešno iskanje gotovine!

Comments are closed.